miercuri, 20 ianuarie 2010

Remedii pentru impotenta

Puneti ghimbir si chimen dulce pe ombilic . Ingrediente : 7 g de fructe de chimen dulce, 7 g de ghimbir, miere. Preparare: prajiti usor ghimbirul la foc mic, pana se inchide la culoare, apoi macinati-l fin, impreuna cu fructele de chimen dulce. Amestecati bine cu putina miere si puneti pasta obtinuta pe ombilic, fixand-o cu un bandaj. Tineti-o acolo cate trei ore pe zi, timp de o saptamana. Daca apare o reactie alergica, intrerupeti aplicarea.
Mancati nuci si castane: pisati cate 15 g din fiecare si amestecati-le cu o lingurita de zahar. Mancati o data pe zi. Mancati carne de miel cu usturoi: Ingrediente : 240 g de carne de miel, 15 g de usturoi. Preparare: fierbeti carnea in doua cani de apa pana se patrunde bine, apoi taiati-o in felii si amestecati-o cu usturoiul pisat.

Alegeti una dintre variante si aplicati-o o data pe zi: Stati pe un scaun. Puneti-va palmele pe spate si frecati in jos, catre coccis, de 100 de ori, pana simtiti caldura. Frecati si apasati cu palmele salele si sacrumul. Apasati usor cu degetele, timp de doua minute, punctele aflate putin mai sus de mijloc, la doua degete de o parte si de alta a coloanei vertebrale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu